Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » KPM vizsgaidőpontra miért...

Adrián86 kérdése:

KPM vizsgaidőpontra miért mondják hogy 1,5-2 hónapot kell várni, ha van ahol 1-2 nap alatt is kapni időpontot?

Figyelt kérdés

okt. 18. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Én meg azt nem értem, ha adott a lehetőség 1-2 nap múlva is, akkor miért foglalkozol a 1,5-2 hónapos előjegyzéssel? 🤣
okt. 18. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmetlen választ. Gondolom az életben is sok ilyen hasznos dologra fordítasz időt. 😅 Egyébként ha kicsit gondolkozol, akkor rájössz, hogy van értelme foglalkozni ezzel.
okt. 20. 04:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Kövezz meg, de nem értelek!

Ha nekem sürgős a vizsga, és van ahol 1-2 nap múlva fogadnak, akkor oda megyek, mert mi a bánatnak foglalkoznék a 1,5-2 hónappal? 😯

okt. 20. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor leírom. Kinéztem egy kocsit kereskedőnél, ahol ez az időintervallum van megadva honosításra. Ha lenne máshol ilyen kocsi azonnal elvihetően, nyilván elhoznám azt. De nincs.
okt. 21. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:

A kérdező KPM honosító vizsgáról kérdez, ahol valóban ennyi a várakozási idő.

1-2 éve jó néhány vizsgabiztost elítéltek honosítási "engedékenységgel" kapcsolatban.

Ezért..

okt. 24. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Ezt akkor végképp nem értem. Haveromnak a haverja egyből eltudja vinni honosítani 2 napon belül állítólag. Ha ezt nem is hinném el, akkor is beütöm a google-ba és jó pár céget találok akik 1-2 napon belül, s.o.s.-be stb honosítanak. Most akkor mi a fasz van? Lehet 2 honosítás között is van különbség?

okt. 25. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazából én sem tudom..

Ilyen honosítási vizsgáztatás miatt 1-2 éve megszállták a Mozaiki vizsgabázist, elvittek vagy 10-20 embert kenőpénz elfogadásáért, 3-4-et lecsuktak és azután csak előzetes adott vizsgaidőpontra lehetett (ugy 1-1,5 hónapra) vinni az autót és nem akárhova.

Hogy ez hogy változott, nem tudom, de amit írtam, úgy volt.

okt. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!