KPM vizsgaidőpontra miért mondják hogy 1,5-2 hónapot kell várni, ha van ahol 1-2 nap alatt is kapni időpontot?
Kérdező!
Kövezz meg, de nem értelek!
Ha nekem sürgős a vizsga, és van ahol 1-2 nap múlva fogadnak, akkor oda megyek, mert mi a bánatnak foglalkoznék a 1,5-2 hónappal? 😯
A kérdező KPM honosító vizsgáról kérdez, ahol valóban ennyi a várakozási idő.
1-2 éve jó néhány vizsgabiztost elítéltek honosítási "engedékenységgel" kapcsolatban.
Ezért..
Utolsó.
Ezt akkor végképp nem értem. Haveromnak a haverja egyből eltudja vinni honosítani 2 napon belül állítólag. Ha ezt nem is hinném el, akkor is beütöm a google-ba és jó pár céget találok akik 1-2 napon belül, s.o.s.-be stb honosítanak. Most akkor mi a fasz van? Lehet 2 honosítás között is van különbség?
Igazából én sem tudom..
Ilyen honosítási vizsgáztatás miatt 1-2 éve megszállták a Mozaiki vizsgabázist, elvittek vagy 10-20 embert kenőpénz elfogadásáért, 3-4-et lecsuktak és azután csak előzetes adott vizsgaidőpontra lehetett (ugy 1-1,5 hónapra) vinni az autót és nem akárhova.
Hogy ez hogy változott, nem tudom, de amit írtam, úgy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!