Vagy 6 éve vagyok pánikbeteg,vagyis akkor kezdődött. Azóta egyre rosszabbul vagyok,és 2 éve nem bírok közlekedni,boltba is alig bírok elmenni.(42 éves vagyok)3 hete reggel ki akartam menni a mosdóba és kétszer elestem. Azóta nem javultam. Mit tegyek?
Azért süllyedt idáig a dolog mert elhagytad magad. De magadon kell segítenem mert más nem fog. Ennél a foknál már pszichiáter kell. De akarat nélkül az is kevés lesz. Mert hiába szedsz gyógyszereket ha tovább is így élsz.
Gondolj arra hogy mi lesz veled ha azok akik eltartanak elkoltöznek, meghalnak? Hogy fogsz bevasárolni, orvoshoz menni? Mibol fogod eltartani magad? Ha nincs pénzed pszichiatere akkor beszélj a családoddal.
A legfőbb tünet az erős szédülés,ami a szorongás miatt lehet. De 6 éve elég sok stressz van az életembe és kb 2 éve elviselhetetlen amiket átélek,elviselek. Aznap pl nagyon erősen szédültem és a házban sem bírtam menni
Mentő és sürgősségi ahol fél nap várakozás és vizsgálat után este fél 12 kor hazaküldtek...miszerint semmi bajom. A körzeti orvos sem vizsgált meg,pedig többször mondtam neki hogy szèdülök.
Sérelmezed hogy nem tartottak bennt. De miért tartanának bennt?Gondolom azért küldtek haza, mert fizikai bajod nem volt, és közveszélyes sem voltál. Neked lenne a dolgod kiderítéene. Éppen erről beszéltem fennt. Senki sem fog odamenni hozzád hogy megoldja a bajaidat. Neked kell elmenni az orvoshoz.
En ertem hogy szarul vagy, tudom hogy vannak agirafobias emberek, de fura higy a háziorvosok leráz. Vagy nem mondtad el neki a teljes sztorit. Ha a haziorvosnak elmondod hogy nem mozdul sz ki a házból csak ha boltba mész, azt is ugy higy rosszul vagy, akkor be fog utalni szakorvoshoz. Mert nem írod hogy szzednel rá gyógyszert. Valami szorongasgatlót, antidepresszánst...Én nem vagyok híve a mindenáron gyogyszerezesnek, de neked arra van szükséged.
Hagyd inkább,leírod hogy mi volt a kórházban,mintha ott lettél volna. Segítséget,tanácsot vártam volna,mert arra van szükségem. Ha nincs tanácsod akkor ne írj. Az háziorvos kb 10 éve telefonon rendel és azóta egyszer vizsgàlt még,a fél falu más orvoshoz màr. Az a fura inkább...még hogy 4 éve is elkezelt egy 60 éves nőt aki bement a rendelőbe nagyon rosszul volt.és hazaküldte őt AZTÀN otthon mentőt kellett hívni és meghalt 3 nap múlva a kórhàzban. Szeretnék másik orvost,de a közelben már szinte minden jobb orvod tele van...
És egy ismerős akinek ugyanilyen tünetei voltak,ő mondta hogy mellékvese okozza hogy rosszul lettem. Orvos még se hallja,a vérképem se lett Jó a kórházi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!