Fiúk titeket zavar egy lányon a géllakk/műköröm?
Figyelt kérdés
Nem a csicsás fajtára gondolok, hanem inkább szolídra.okt. 16. 19:19
1/3 anonim válasza:
Nekem bejön ha a sajátja szépen meg van csinálva, ápolt és szép színű. A műkörömtől viszont undorodom, nagyon csúnya.
2/3 anonim válasza:
Csináld a saját természetes körmödet megápoltan. Hidd el, sokkal jobban szeretik a pasik is.
S egy természetes ápolt kéz, köröm és körömágy milliószor jobb benyomást kelt az emberekben.
Enyémet csodálják és imádják is.
Az önmagára való igényességtől egészen az egészségigsok mindent elárulnak a körmök és környéke.
Ezt jegyezd meg!
Vannak nőtársaim, akikkel kezet se vagyok hajlandó fogni. Taszító, amikor csak látszatját keltik a dolgoknak. Igaz ez a körmökre és egészségre, ápoltságrais.
Pasik zömével se fogok kezet. Üzleti tárgyaláskor is felszólítottam a faszit, hogy menjen ki és mosson kezet, körmöket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!