Alokumi kérdése:
Desmuse emulatoron játszottam a Pokémon blackel és véletlenül rémentettem a régiemtésemre. Vissza lehet szerezni a régi mentés vagy már vége?
Figyelt kérdés
okt. 15. 17:09
2/5 A kérdező kommentje:
Ember most komolyan?😒 most ezt minek? Kérdeztem valamit ha nem tudsz válaszolni akkor fogd be. Jó?
okt. 16. 19:44
3/5 anonim válasza:
Valamit nem értettél: EZ a helyes válasz.
Leírhatnám hosszabban is, hogy miért, de ha ilyen kedves vagy...
4/5 A kérdező kommentje:
Mivan? most nem értem miről beszélsz. Magyarázd már el hogy mit tegyek ha lehet valamit ha meg nem akkor mond hogy ennek annyi.
okt. 18. 20:48
5/5 anonim válasza:
Rendben:
tehát, ha RÁMENTETTED a régi adatokra, akkor eleve úgy írja a lemezt, hogy nagyjából oda teszi, ahol a régi mentés volt.
Talán a Kürték 50 millióért valamit még vissza tudnak hozni belőle, de másban ne reménykedj. Teljesen esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!