Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerencsejáték appot keresek...

Szerencsejáték appot keresek iosra?

Figyelt kérdés
Van valami jó szerencsejáték app, van összesen 2000 forint a kártyámon, azt szeretném feltúrbózni egy kicsit, de sosem próbáltam még ilyesmit, valami olyan kéne ahol azért tényleg sikereket is elérhetek, eddig egy barátomnak segítettem fogadni, ami pedig mindig bejött
okt. 11. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazán szerencsés vagy 2000ft-ból a világot is megfogod váltani szerencsejátékon!
okt. 14. 06:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezen a kártyámon van 2000 a másik kártyámon van egy pár millióm, ezt a kártyát màr fel akarom függeszteni, de mivel mèg meg van és mostansàg nem vagyok közel Magyarországhoz, külföldön pedig nincs kedvem szórakozni vele, ezért gondoltam ezt a 2000 forintot eljátszom, ha elveszítem ezt a 2000 forintot nem fogom földhöz vágni magam, de még a legismertebb szerencse jàték appokat se ismerem, ezért kértem segítséget, nyilván örülnék a + pénznek, de hogy őszinte legyek nem nagyon érdekel mi lesz ennek a 2000 forintnak a sorsa
okt. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!