Mégse kell szombaton dolgozni meg suliba menni? A híradóban volt.
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 18:46
1/12 anonim válasza:
Állitólag nem,hogy azzal is spóroljanak...majd máskor lesz ledolgozva..úgy tudom
2/12 anonim válasza:
Én is hallotam...de azt hogy máskor le kéne dolgozni azt nem...
De ez szerintem iskolatfüggő is lesz...
3/12 anonim válasza:
Az iskolákat még nem mondták (szerda 19 óra) csak azt hogy nem most szombaton hanem majd márciusban kell ledolgozni a január 2.-ai napot.
6/12 anonim válasza:
Elvileg március 28-ra tették át most szombati munkanapot.
De tényleg mi lesz a kórházakban, SZTK-ban ahol már időpontokat adtak vizsgálatokra?
7/12 anonim válasza:
Hát majd átteszik márc. 28-ra a vizsgálatokat (hogy addig megdöglesz, az senkit nem érdekel)!
Áll. január 10 az év egyik leghidegebb napja lesz, ez túlzottan növelné a gázfogyasztást, ezért tették át márc. 28-ra a ledolgozást (olyan soká volt csak hely???).
8/12 anonim válasza:
Gondolták március végén hátha jó idő lesz már, és akkor fűteni se kell.
10/12 anonim válasza:
Nem kell. Majd Március 28-án kell ledolgozni! :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!