Cool and elegant?

Figyelt kérdés
Sziasztok napokba lesz egy buli ahol a dress code a cool and elegant, egy fehér nikera egy fekete zara gatyára és egy galléros pólóra gondoltam, ez jó szerintetek?

#Cool and elegant
okt. 10. 06:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes.
okt. 10. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Mi az a nikera? Google sem tudja. Nike Air lenne? Ha igen: egyik sportcipő sem nevezhető elegánsnak.
okt. 10. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a nikera a Nike-ra akart volna lenni.
okt. 10. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
Öreg vagyok, a mai fiatalok értékelését nem igazán ismerem. Cool lehet egy Nike, de nem elegáns, de a póló sem az. A Zara márkát ismerem, de önmagában semmit nem számít a kérdés szempontjából.
okt. 10. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából kattogos buli lesz, fehér ing annyira nem menne szerintem jót, fekete ingre gondoltam meg. Nike alatt egy nike af1re gondoltam de szerintem az alap ötlet sem olyan vészes
okt. 10. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!