Ha otthon dolgozol másodállásban egy kis szobában vagy a nappali egyik részében, milyen feltételeknek kell ehhez megfelelni? Többi lent.
Milyen engedélyek, bejelentési kötelezettségek szükségesek, hogy minden szabályos legyen? Önkormányzat felé mi a teendő? Mitől válik szalonná vagy mitől lesz otthoni tevékenység (ezt valahol jelezni kell)? Én a másodikra vagyok kíváncsi. A kamara tagságin és az iparűzési adón felül milyen költségek vannak még? Veszélyes anyag elszállítása, vásárlók könyve, biztonsági adatlap, érintésvédelem, porral oltó készülék, takarítási napló, cégtábla, dohányzásra kijelölt hely, nyitvatartási tábla és még ki tudja mit felejtettem el. Ezek közül mi kell az otthon végzett munkához? Tényleg kimennek a kéményseprők, vizesek is. Akkor is, ha magánlakás? Sok posztot olvastam el, de a legtöbb az otthon kialakított szalonra vonatkozik.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!