Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztalat a Royal Borházról...

Tapasztalat a Royal Borházról munka terén?

Figyelt kérdés
Gondoltam ,hogy jelentkezek, de nem olvastam jókat róluk.

#munka #royalborhaz
okt. 3. 08:00
 1/1 anonim válasza:

Irreális elvárás,túl szigorú és túl sokat magáról gondoló cégvezető.

Sajnos azt kell, hogy mondjam nem ajánlom senkinek ezt a céget.

Állandóan ellenőrzik a munkádat, hangfelvégtelek készülnek a telefonhívásokról. És ha akár egy szót nem úgy mondasz,ahogy az scriptbe le van írva(na nehogy már kreatív, önálló legyél), akkor elkezdenek basztatni.

Úgy rúgnak ki régi motoros embereket mintha kezdők lennének,mert nem úgy dolgoznak, ahogy azt a cég vezető mondja szórol-szóra.

A munka nagyon stresszes a csoport vezető fenyeget,ha nem hozod az eredményeket!

Ja és ha 2 hét alatt nem tudsz felmutatni eredményeket(teljesen kezdőként), akkor megválnak tőled,akár úgy hogy reggel bemész és nap közepén már nem kell ott dolgoznod.

Én egy olyan állást hagytam ott miattuk, ahol értékesítéssel foglalkoztam, és jó voltam benne. Hát itt ilyen környezetben ember legyen a talpán, aki sikereket tud elérni!

Ja és álladóan állást hirdetnek a profession.hu-n, és ha értékelik a céget az értékelés valamiért eltűnik!

Ha meg akarod próbálni hajrá, de a jelenlegi állásod ne add fel miattuk!

okt. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!