Börtönre ítélhetnek-e a tudtomon kívül?
Nem,dehogyis gondolok arra.
Inkább úgy pontos a kérdés, hogyha nekem egy büntetö tárgyalásom lenne, akkor arról bárhogyan is, de értesítenek?
Olyan volt korábban, hogy kapsz pénzbírságot, és mivel nem fizeted be, napi 500-1000 FT-val leülheted, és erre/ezért elővezethetnek, és irány a legenyhébb fokozatú börtön, fogház?
De itt persze mindenről volt értesítés, legfeljebb te nem vetted át.
Azt hiszem Farkasházy "Teddyt" vitték el így, mert daccból nem fizetett ki egy tilosban parkolást 10+ éve.
És ha ilyen birságot kapott, akkor miért nem fizette be? Miért ülte le? Nem hiszem, hogy kötelezö lett volna, szerintem csak tetszett neki, hogy ebböl is figyelmet tud gyártani...
Köszönöm mindenkinek a jó hozzászólást!
Azóta kiderült az egész, és meg is oldottam a "problémát"!
Az volt, hogy elfelejtettem befizetni egy bírságot (kemény 13k forintot...), és ezért be kellett volna vonulnom a börtönbe 2 napra, 6500 Huf/nap! 😂
Erre kaptam behívót! 🤣🤣🤣
Amúgy már csak viccböl is "leültem" volna, de ennél magasabb az órabérem, szóval inkább kifizettem!
De tapasztalatnak jó volt! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!