Hallottatok már olyan emberről,akit üdülés közben mart meg kígyó?
Figyelt kérdés
okt. 1. 18:06
1/10 anonim válasza:
Igen. A kígyó nem figyeli , hogy eletvitelszeruen vagy üdülni vagy ott.
2/10 anonim válasza:
Igen.
A kígyó is szeretett volna nyugalomban üdülni...
3/10 A kérdező kommentje:
Kit érdekel,hogy a kígyó mit figyel,meg mit akar.
okt. 1. 18:58
5/10 anonim válasza:
Na ezzel a kígyó is így van, hogy kit érdekel a nyaraló paraszt kényelme.
6/10 anonim válasza:
Valamelyik Harry Potter filmben is van ilyen.
7/10 TappancsMancs válasza:
Nem hallottam, de nyilván előfordul ilyen. A kígyók lényegében a természetben élnek és csak ritkán jutnak be a városokba. És település szélén is a természet közelsége egy esélyt ad hozzá, hogy egy hotel közelébe jussanak. Üdülés az meg együtt járhat természetben kirándulással is, szóval így nem tudom, hogy városi kígyómarásra kérdezel-e vagy kirándulásra. Amúgy néha vadállatok bejutnak a városokba. Nálunk is fotózott valaki a rakparton éjszaka szaladó vaddisznót. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Helyileg teljesen mindegy. Tetszik egy utazás, láttam képeket róla, az egyik helyen a szoba, ahol el lennénk szállásolva nádból, fából készült, és hatalmas rés volt a tető és a fal, illetve az ajtó és a padló között. Még egy ember is befér, nemhogy egy kígyó, és ott kellene aludni. Elég félelmetes, ez egyébként Afrikában van. Szóval, innen jött a kérdés, mert ez így elég félelmetesnek tűnik.
okt. 3. 15:12
9/10 TappancsMancs válasza:
Ez a helyi szállásadóktól kell megérdeklődni, de elvileg jól van kitalálva. Amúgy tényleg meglepő.
Ég veled! 😄
10/10 TappancsMancs válasza:
Amúgy próbálj meg keresni egy másik szállást a környéken, ahol a zártság megfelelőbb és árban hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!