Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kamasz fiúk körében miért...

Kamasz fiúk körében miért akkora “szégyen” pl nyáron mezítláb lenni? (Folyamatosan csak cipőben látom őket).

Figyelt kérdés
Csak kamasz fiúk válaszoljanak illetve tini férfiak!
szept. 30. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem az, de nekem szandálban izzad a lábam, és nincs túl kellemes szaga egy idő után, így maradok a cipőnél.

Illetve nekem valahogyan kényelmesebb a cipő, nem szoktam érezni, hogy túl meleg lenne benne nyáron se.

szept. 30. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nah igen nincs kellemes szaga de mondjuk nyáron a cipőben is ennyire büdössé válik a lábad nem?
szept. 30. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Ha szandálban vagyok, akkor úgy is érezhető a lábam szaga, de amíg a cipő rajtam van, addig nem, amikor pedig leveszem, akkor úgyis megmosom a lábamat.
szept. 30. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt próbáltam írni fentebb hogy ugyan ott vagy mind két opcióval. Korodat megkérdezhetem?
szept. 30. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a különbség, hogy amíg szandálban napközben is büdös, cipőben csak akkor, ha azt leveszem. Tini (felnőtt) férfinak tituláltam magamnak a 23 évemmel.
szept. 30. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz már kinőttem a tinikorból, de most is és tinikoromban is a nyári időszakban papucsban jártam nyáron.
szept. 30. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
"Tini férfiak" 😂😂 ez kész.
szept. 30. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én viszonylag gyakran hordok szandált
okt. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!