Mennyire gyakori a nyelv piercing? Vagy mellbimbó illetve intim területen?
Figyelt kérdés
Nektek bejön valamelyik az ellenkező nemen? Mennyire gyakoriak ezek nőkön vagy férfiakon? Nektek van?szept. 29. 17:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem visszataszító és részben undorító minden testrészen, minden formában, csak "társadalmilag elfogadott" (ami amúgy nem teljesen igaz, csak manapság nemannyira szokás a másik szemébe mondani, hogy elég gáz ahogy kinéz, úgyhogy "elfogadott")
2/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek ezek egy nőn. Nekem is van egy intim helyen.
38/F
3/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be a piercing, bárhol is legyen.
Esetleg az orr valamelyik oldalán lévő (szinte alig észrevehető) kis "pötty". Olyat láttam már ami jól állt az illetőnek.
4/7 anonim válasza:
Nekem van a nyelvemben is 2, a mellbimbóimban is van. A környezetemben mindenki rácsodálkozik ha észre veszi a nyelvemben, van akit izgat is🤷♀️ A mellbimbó piercinget meg azért csináltam mert nem voltam túl magabiztos (mert kicsi a mellem) de mióta megvan sokkal magabiztosabb vagyok és szexibbnek érzem magam. Az nem nagyon érdekel kinek tetszik és kinek nem
5/7 anonim válasza:
A nyelv vagy ajak piercing nagyjából hidegen hagy amíg még az ízléses keretek között marad, viszont a mellbimbó piercing na az totál beindít, főleg egy kicsi vagy kisebb mellén ahol a bimbó udvar is kisebb. Ettől el tudom dobni az agyam és oké hogy alapvetően is ha meglátom egy szép női testet (természetesen nem az utcán hanem adott körülmények között...) akkor megszűnik a világ és csak az létezik...
33f
6/7 anonim válasza:
Nekem van mind (nyelv, bimbó, intim), és szeretem őket, akárcsak a férjem. :) Neki is van bimbó és intim is, nekem tetszenek. 33/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!