Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dulakodtam másnaposan egy...

Dulakodtam másnaposan egy haverommal és elvittek a rendőrök, küldenek otthonra értesítőt?

Figyelt kérdés
Szóval egyik haverom nagyon agresszív, összekaptunk egy csajon, aztán elkezdtünk verekedni, nem volt amúgy nagy dolog, csak ilyen baráti civakodás volt, de elvittek a rendőrök, garázdaságért csekket fogok kapni, amit állítólag ügyfélkapuba kapok meg, a kérdés pedig az, hogy otthonra küldenek e valami papírt mert anyám megöl?
szept. 29. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
18 alatti vagy?
szept. 29. 01:23
 2/8 A kérdező kommentje:
20 vagyok
szept. 29. 03:19
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
37%
Gondnoksàg alatt àllsz?
szept. 29. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, nem anyádék felelnek érted vagy a hülyeségeidért. Nőj fel, és vállald a tetteid következményét.
szept. 29. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Legalább jó csaj?
szept. 29. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát én bejövök a csajnak, de haverom nem és ezen veszekedtünk, de erről nyilván nem tehetek, tudom hogy nem anyámék felelnek értem, de egyetemista vagyok, szóval végülis minden hétvégen oda megyek haza, még eléggé részt vesznek az életembe… Tudom lehettem volna felnőtt, ez nekem sem hiányzott, mindig jó tanácsokkal látom el a haveromat, de néha mintha csak ösztönből élne és nekem jön mint egy majom aki épp a vadvilágból szabadult, már nem beszélek vele, ez sok volt már nekem.. A lényeg az, hogy zsebpénzből kifizetem a bírságot és tovàbb lépek, de ha a szüleim megtudják, akkor évekig hallgathatom, hogy egy bűnöző vagyok
szept. 29. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem te kérdezted kb. ugyanezt kb. 2 napja?
szept. 29. 17:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcs csak egy kerdest tettem fel
szept. 29. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!