Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy tudom hogy a nőknek...

Doraglonczi_19 kérdése:

Úgy tudom hogy a nőknek könnyebb a gyakorlati felvételi a katonaságnál , mégis miből mennyit kell, hogyan ? Szerződéses katona

Figyelt kérdés
szept. 28. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyerek mellett?:/
szept. 28. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Dehogy is🤨. Suli érettségivel
szept. 28. 20:11
 3/3 anonim válasza:

Szia! Nőknél a fizikai alkalmassági könnyebb. Összesen ennyi különbség van. Pont most fognak változni a fizikai alkalmassági követelményei, de ilyenekre gondolj, hogy több időd van lefutni a 3200 métert vagy térdelve is szabad fekvőket nyomnod. Egyébként korosztályonként is változnak az elvárások és minél idősebb vagy, annál enyhébbek lesznek.

Andrejcsik Gábornak van egy letölthető táblázata a mostani / régi fizikairól, ami elég jó. Amikor én vonultam be pár éve 26 éves fiúként, én úgy számoltam, hogy biztonsági tartalékkal a 40 fekvő 2 perc alatt, 50 felülés 2 perc alatt és 3200 méter 16 perc alatt, elég lesz. Azóta sokat javultak a számok, de ezzel is kényelmesen átmentem.

Ha harcoló beosztásba mész, ott keményebbek az elvásárok. Egy rohamlövész vagy különleges nem csinálhat kevesebbet a maximum pontnál. Gondolj itt 80 körüli szépen végrehajtott fekvőre 2 perc alatt és hasonlók :D

okt. 22. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!