Koszovoban mi tortenik, miert valtoztatja meg az albánokat a hazautazás?
Figyelt kérdés
Milyen élet stilus van ott ? Es mitol valtoznak annyira meg amikor hazamennek ? Miert nem beszelhetnek arrol ami ott van?#alban #Megvaltoznak
szept. 26. 21:02
1/1 Luna2 válasza:
Koszovoban elek Prishtinaba ,ugyan ugy elek mint mashol ,jarok kavezni barba , vasarolni az albanok is ...szeretnek beszelni aki tud magyarol szol hozzam par szot ,kedvesek soha nem ereztem h kulfoldikent rosszul neznenek ram sot inkabb rettenetes kedvesek.Talan ha egy alban megvaltozik ,ha hazanegy az a csalad ,,miatt van en az vettem eszre ahogy mondtam az albanok baratsagosak nagyon a kulfoldivel ,addig mig nem kerulsz veluk kozelebbi kapcsolatba ,vagyis a csalad meg mi dig sokon nehezen fogadjak el ha egy ferfi vagy no nem alban part valaszt ...,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!