Lakcímkártya számát vajon milyen dokumentumon találhatom meg leírva?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni egy lakcímkártya számát, de fizikailag nincs nálam a kártya, szeretnék érdeklődni hogy van-e bármilyen hivatalos irat/dokumentum ahol ezt fellelhetem?szept. 23. 23:20
1/4 anonim válasza:
Sehol. Nem fotóztad le és nincs a telefonodban? Pl. egy szerződéshez csatolva.
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs lefotózva, erre nem gondoltam korábban. De bízok benne hogy valahol itthon papírok közt fellelhetem.
szept. 24. 00:00
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem mert más papírokra nem szokták jegyezni mivel nem fontos irat.
4/4 anonim válasza:
A sajátodat, ha van bejelentkezési lehetőséged (Ügyfélkapu vagy Ügyfélkapu+ vagy DÁP mobilalkalmazás vagy Elektronikus személyazonosító igazolvány vagy Telefonos azonosítás vagy Arcképes azonosítás), akkor le tudod kérdezni.
A személyi- és lakóhely adatokon kívül megjelenik
• a személyazonosító igazolvány száma, érvényességi ideje,
• a lakcímet és személyi azonosítót igazoló hatósági igazolvány száma, érvényessége,
• útlevél száma, érvényessége.
↑
Neked a lakcímet és személyi azonosítót tartalmazó igazolvány számára van szükséged.
↓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!