Azért gyerek még mert normális esetben nincs még önálló élete, nincs annyi tapasztalata az életben,honnan is lenne? Még tanul, nem jár dolgozni. Egy 16 éves gyerek együtt él a szüleivel ha most úgy nézzük, hogy a körülmények átlagosak. A saját korához való kötelezettségeket és tapasztalatokat el lehet várni. De azt hogy felnőttesen tudjon mindenben gondolkodni és dönteni az nem fog menni csak később. Ettől nem felnőtt hanem még gyerek, a másik meg az, hogy nem méri fel, hogy nem feltétlenül tesz neki jót egy felnőtt nővel való kapcsolat.
Nem akartam ezzel senkit kritizálni, ez a szerény véleményem erről.
szept. 24. 19:30
12/25 NevermindTwT válasza:
Nem beszélve arról, hogy általánosságban véve a fiúk valamivel később érnek is mint a lányok. Most nem akarom azt mondani hogy minden esetben ez így van, de általánosságban véve. Így lehetnek nagy különbségek a két fél között. Egy lány mellett előbb nézek ki egy idősebb fiút mint fordítva.
szept. 24. 19:34
13/25 anonim válasza:
Bezzeg ha egy 25 eves fiu akarna egy 16 eves lannyal valamit egybol jonnenek hogy pedofil
szept. 25. 06:03
14/25 NevermindTwT válasza:
Egyik sem túl jó. Én csak azt mondtam, hogy egy lány mellett előbb nézek ki mondjuk 3 évvel idősebb fiút.
szept. 25. 07:00
15/25 anonim válasza:
16 évesen örültem volna a fizika tanárnőnknek :) Jobb lenne egy válással kifosztott 30 éves láncdohányos agresszív alkoholista? Max. nem együtt öregedtek meg.
Üdv!
szept. 25. 10:31
16/25 A kérdező kommentje:
Nem gyerek és kész.
szept. 30. 12:58
17/25 NevermindTwT válasza:
Ha úgyse akarod senkinek a véleményét elfogadni, akkor kérdem én, miért teszed fel eleve a kérdést?
szept. 30. 17:08
18/25 NevermindTwT válasza:
Úgy érzed, hogy ez tök rendbe van szerinted, és nem kételkedsz benne, akkor nem egészen értem, hogy a kérdés miért született meg.
szept. 30. 17:14
19/25 anonim válasza:
Igazából kétélű ám a penge. Az nem kérdés tárgya, hogy egy 16 éves lány az bizony még szellemileg (is) gyerek. Az viszont már sokkal inkább, hogy a 25 éves pasija is az. Mert nem a kortól lesz valaki felnőtt. És az igencsak gyermeteg jellemre vall, ha valaki 25 évesen 16 éves lányokban keres lelki társat. 25 éves nőkkel már nem bírnál el, mert gyerekesnek tartanak, nemde? Na erről ennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!