Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapot csúszok az...

Ha 1 hónapot csúszok az autóhitel fizetéssel mi fog történni?

Figyelt kérdés
szept. 20. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hitelszerződésben vannak a folyósítás részletei és a szerződésszegés következményei is, ott kell megnézni.
szept. 20. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi történik? Kapsz utána levélben egy fizetési felszólítást, és ha annak sem teszel eleget, akkor első körben kamatozik a be nem fizetett tartozásod (elég vastag tollal írják ám), és ha végképp nem fizetsz, akkor nem marad más, csak a végrehajtó.
szept. 20. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja azt hittem mar masnap jonnek es elviszik a kocsit
szept. 21. 04:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, az majd később lesz, abban az esetben ha nem fizetsz. Szerintem ha rendezed, akkor nagy baj nem lehet. Én is utaltam már később tartozást (diákhitel), és nem vitte el senki az autómat, és más vagyontárgyat sem foglaltak le, a kutya sem keresett ezzel kapcsolatban. Érdeklődj annál a banknál, ahonnan a hitelt felvetted, ki tudja, mi szerepel a szerződésedben.
szept. 21. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha utána fizeted rendesen akkor semmi
szept. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!