Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a baromság a jófogáson...

Mi ez a baromság a jófogáson hogy valaki megvette és kifizette a terméket? Mert én úgy gondolom valami kamu lehet. Én ha veszek valamit személyesen megyek érte.

Figyelt kérdés
szept. 18. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kötelező a személyes adásvétel. Ha valaki csomagszállítással veszi meg, akár előre is fizethet.

Ha viszont az átverésre gondolsz, amikor egy vevő egyből azzal nyit, hogy ő megvette csak fizesd ki neki a futár költségét, azzal csak megpróbálnak lehúzni.

szept. 18. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha viszont az átverésre gondolsz, amikor egy vevő egyből azzal nyit, hogy ő megvette csak fizesd ki neki a futár költségét, azzal csak megpróbálnak lehúzni.

Ehhez hasonló szöveget mint ön írt szoktam kapni manapság.

szept. 18. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezeket automatizált fiókokkal generálják, és minden új hirdetésnél azonnal próbálkoznak. Van, hogy több csalási kísérlet érkezik mint valós érdeklődő. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, tehetetlenek az oldalak.
szept. 18. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!