Milyen helyes írás ellenőrző alkalmazások vannak?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb szöveget szeretnék leírni laptopon, és nagyon fontos lenne hogy teljes mértékben hibátlan legyen. Wordben írok, és az köztudott hogy a word írásjavítója nem jó. Milyen olyan alkalmazás/ oldal van ami jól, és stabilan megmutatná a helyesírási hibáimat, és ami a legfontosabb vessző hibákat is jelez?szept. 18. 15:35
1/7 anonim válasza:
Figyelj arra hogy mit írsz. Ha úgy írsz, hogy fel sem nézel, az egyszer tuti biztos, hogy több szót is rosszul fogsz le írni. Ha nem vagy biztos abban, hogy hogyan kell írni egy adott szót, akkor keress rá, hogy hogyan kell írni. Ha készen vagy, nézd át SOKSZOR. Sok szerencsét
2/7 A kérdező kommentje:
Ember nem ez volt a kérdés. Olyan alkalmazást keresek ami kijelzi az elírt szavakat, és a vessző hibákat is. Pont azért hogy véletlenül se hagyjak hibát az írásomban. Alapvetően tudok írni, de kell a megerősítés hogy igen, ez biztos jó, és igen itt nem hagytál ki vesszőt, nagybetűt vagy bármi mást
szept. 18. 16:19
3/7 anonim válasza:
Mi a baja Word hibajavítójának? Ha csak jelölje be, ami hibás, de ne végezzen automatikus korrekciót, akkor elég jól használható. Arra viszont nem képes, hogy kitalálja, miről szól a szöveg, ezért pl. a helyiség-helység, mellett-mellet stb. nem jelöli hibásnak.
4/7 anonim válasza:
Olyan helyesírás-ellenőrzőről nem tudok, amelyik a hiányzó vagy felesleges írásjeleket jelzi. Dátum esetében az évszám utáni pont kivétel, meg még egy-két dolog. Tartalmat nem vizsgálnak, nem elemzik a mondatot.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos azt vettem észre a Wordnél hogy nagyon sok szót kijavít ami nem hibás, és sokat pedig nem javít ki, pedig hibás (direkt írtam rosszul, csak hogy teszteljem). Emellett kiemeltem a kérdésembe hogy nagyon fontos lenne hogy a vessző hibákat is ki jelezze, régen a word is jelezte kékkel, de most már nem.
szept. 18. 16:23
6/7 anonim válasza:
5. Én most ezt az írásodat bemásoltam. Jelzi, hogy a kérdésembe után kellene egy vessző. A hibás ragozást nem jelzi a fentiek okán.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem nem jelzi, pedig be van kapcsolva hogy mindent jelezzen...
szept. 18. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!