Mit jelent ez? visszakézbesítés. Posta, díj.
visszakézbesítés mit jelent?
Ha, pl csomagot küldök,De pár nap múlva vissza is várom a címzettől, (javítani küldöm)
mert -vissza kell küldenie nekem,
Az azt jeleni, hogy posta visszakézbesítés?
Tehát van olyan opció, igy olcsóbb?
Pl ,
Nekem 1 postázás 2060 forint,
Vissza is 2060 forint,
..........
A posta visszakézbesítés 1195 forint,
Hogy kell ezt értelmezni?
Itt olvashatsz róla részletesen.
De egyszerűsítve: sikertelen kézbesítésnél kell fizetni, amikor visszakerül hozzád a csomagod.
Ezt hogy, oldjam,
Ha, pl csomagot küldök,De pár nap múlva vissza is várom a címzettől, (javítani küldöm)
mert -vissza kell küldenie nekem,
Tehát van olyan opció, igy olcsóbb?
Pl ,
Nekem 1 postázás 2060 forint,
Vissza is 2060 forint,
Nincs, ez két fuvar. A postának mindegy, hogy egy dolog megy oda-vissza.
(Nem tudnál kevesebb üres sorral írni?
Visszakézbesítés az amikor pl.te feladsz egy csomagot valakinek-az nem veszi át valamiért-5-10nap postai várakozás után visszaküldik a feladónak-aki csak akkor kapja vissza ha kifizeti 1195Ft-ot.Ha nem akarja kifizetni mert valami értéktelen tartalmú akkor a posta valamennyi idő után megsemmisíti/eladja valahol a csomag tartalmát.
Sokan ezért nem adnak el semmit utánvéttel-mert ha a címzett szemét és nem veszi át akkor az eladó bukja a kétszeri díjat,több ezer Ft-ot-és a még az árú is a nyakán maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!