Hogy lehetséges az, hogy egy olyan drogtól (ami valójában gyorsitó) az ember elég komolyan hallucinált? Részl. Lent->
Eddig egyszer sem okozott hallucinációt, végezte a dolgát, amire valójában való, gyorsit.Az ilyen nappal töltött nap után ú.m.: másnapos" az ember,érzi, hogy pihennie kell, kicsit furcsán irányithatatlanná válik saját maga számára.Nem aludtam előtte levő éjszaka, másnap pedig rá mégegy adag.És egykis idő leteltével komoly hallucinációkat okozott számomra.Nem csak fless volt, hogy egy ott lévő dologból kiformáltam egy figurát, hanem olyan dolgokat is láttam, aminek oda semmi köze nem volt pl: este a semmiben azt láttam, hogy hátul emberek futkároznak zseblámpával.Vagy láttam párszor előttünk elhaladó fekete kapucnis embereket, akik félúton eltűntek.Vagy haverommal dumálunk, erre teljesen más képet vetitett az agyam magam elé.Csak egy példaként szemlélve:
Beszélgetsz haveroddal, éppen ültök , te pedig azt látnád, hogy ki száll az autóból és megkérdeznéd, hogy hová mész? Aztán hirtelen a valóságos képet látnád magad előtt és haverod bután nézne, hogy végig ült és nem szállt ki a kocsiból. Elég ilyesztő volt.Szóval ezt én gombától várom, nem pedig gyorsitótól.Ezért sem értem :D gomba nélkül gombáztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!