Munkát szeretnék vállalni , valakinek van valami ötlete?
Munkaközvetítőn keresztül alkalmi munkavállalás. A munka nem szégyen, még az alja munka sem. Ideiglenes megoldásnak megfelelő.
egyébként nagy kópé az, aki kitalálta a felsőoktatást. ha nem tudnak ebben támogatni a szülők, akkor diákhitel marad. ha pedig még nem dolgoztál szinte semmit, akkor elég hamar kecsegtetővé tud válni a diákhitel felvétele is.
Mi magyarok többségében egész életünkben pénzt keresünk. Elárulom, sosem találunk annyit, hogy az elégedettséggel töltene el. Rizikós a diákhitel, de viszont idővel megtérülhet.
ha pedig van egy célod, melyhez egyetem elvégzése kell, akkor sem kell elcsüggedned. Egyetem mellett is lehet dolgozni. Meg lehet csinálni.
Én az alkalmi munkát javaslom egyenlőre. Egy érettségivel gyári vagy raktári melót javaslom. Add be mindenhová az önéletrajzod. Addig meg alkalmi munkavállalásból eltengődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!