Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkát szeretnék vállalni ,...

Munkát szeretnék vállalni , valakinek van valami ötlete?

Figyelt kérdés
Pénzt szeretnék keresni és csak utána menni egyetemre, de sehol nem vesznek fel mert nincs tapasztalatom stb… gimnáziumban végeztem így semmi szakmai tapasztalom nincs. Tudtam hogy nehéz lesz de hogy ennyire… valakinek van valami ötlete van?(Burger King meg ilyesmiket ne írjatok, mert próbálkoztam ott is)

szept. 15. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha értelmes vagy akkor Lidl vagy Aldi,a fizuk nem rosszak és mindig van felvétel szinte
szept. 15. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Munkaközvetítőn keresztül alkalmi munkavállalás. A munka nem szégyen, még az alja munka sem. Ideiglenes megoldásnak megfelelő.

egyébként nagy kópé az, aki kitalálta a felsőoktatást. ha nem tudnak ebben támogatni a szülők, akkor diákhitel marad. ha pedig még nem dolgoztál szinte semmit, akkor elég hamar kecsegtetővé tud válni a diákhitel felvétele is.

Mi magyarok többségében egész életünkben pénzt keresünk. Elárulom, sosem találunk annyit, hogy az elégedettséggel töltene el. Rizikós a diákhitel, de viszont idővel megtérülhet.

ha pedig van egy célod, melyhez egyetem elvégzése kell, akkor sem kell elcsüggedned. Egyetem mellett is lehet dolgozni. Meg lehet csinálni.

Én az alkalmi munkát javaslom egyenlőre. Egy érettségivel gyári vagy raktári melót javaslom. Add be mindenhová az önéletrajzod. Addig meg alkalmi munkavállalásból eltengődhetsz.

szept. 15. 16:54
 3/9 mindentudó99 ***** válasza:
Bármelyik gyár felvesz. Vagy raktár. Végtelen a lehetőség csak szakma nélkül ne a vezérigazgatói állásokat nézegesd.
szept. 15. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak egy példa: menj el wolt vagy foodora futárnak, nem kell hozzá semmi, csak egy bicikli. Egyébként pedig nem értem a problémádat, én például munka mellett levelezőn járok egyetemre. Annyi pénzt pedig úgysem tudsz összeszedni magadtól, amennyibe egy nappali elvégzése kerül. Legalábbis a jelenlegi albérletárakat elnézve, és persze feltételezve azt, hogy állami ösztöndíjas vagy.
szept. 15. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
sereg, rendőrég, őrség, MÁV, BKK,...
szept. 15. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Menj külföldre szállodába takarítónak, vagy mosogatónak, felejtsd el, hogy a mekis fizetésből spórolni tudsz.
szept. 16. 08:51
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
Sírköves?
szept. 16. 15:26
 8/9 anonim válasza:
Hiaba mondjak hogy van felvetel lidl,tesco stb.. en voltam mindenhol csak diakmunkaskent vesznek fel rendes munkara nem. Azota sincs munkam :((
okt. 2. 15:03
 9/9 mindentudó99 ***** válasza:
#8 Hol laksz?
okt. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!