Szeretnétek Shane Dawson típusú magyar videókat?
Figyelt kérdés
részletesen fejtsétek ki, hogy ha igen akkor miről szóljon, legyen-e mondanivalója, milyen korú emberek játszanak benne, zavaró lenne ha egy ember több szerepet játszana vagy lányok játszanának minden szerepet stb.
ha nem akkor pedig azt mond el, hogy mi nem tetszik az ilyen videókba
Köszi :)
2010. nov. 3. 12:22
1/2 anonim válasza:
én szeretem Shane videóit, és tényleg van mondanivalójuk (jó néha valamelyiknek nincs) :D
de szerintem ezt magyarul nem lehetne megcsinálni. ha valaki fel is rakna youtubera ilyesmi videókat rögtön jönnének a kommentek, hogy "mivanmelegvagy?" (és még szépen írtam le) stb. :/ persze Shane-t is támadják, de azért többen vannak akik kedvelik őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!