Mikor jön a stray kids európába?
Figyelt kérdés
leginkább london, magyarország és ausztria érdekelszept. 12. 21:38
3/5 anonim válasza:
még nem jelentették be az európai időpontokat a turnéra, de kötve hiszem, hogy ide jönnének, még ausztriában is kételkedem. szerintem amúgy jövő nyárra várható az európai turné. észak amerikába és latamba tuti előbb mennek
4/5 anonim válasza:
Szia. Magyarországra nem jönnek, de Hollandiába, Németországba, Angliába, Spanyolországba és Franciaországba igen, 2025. júliusban.
5/5 anonim válasza:
2025. július. Viszont nem hiszem hogy maradtak jegyek, nagyon hamar elkeltek. Ha van, akkor valószínűleg re-sell vagy platina jegyek, amik túl vannak árazva. Például amit én vettem 100k volt, de kb 1 órára rá barim már 160-ért látta, mert a ticketmaster platinára váltotta a megmaradt jegyeket..
Akiknek sikerült jegyet venni, gratulálok!! Érezze majd mindenki jól magát!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!