Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak a barátaimnak?...

Mit mondjak a barátaimnak? Nincs kedvem holnap elmenni velük a városba.

Figyelt kérdés

Meghívtak hogy majd este mászkálunk a városban, mekizünk stb. Többen leszünk. Csak egyszerűen nincs kedvem menni. Mit mondjak a barátaimnak? Ha azt mondom nincs kedvem akkor tuti megsértődnek.

Lány. 16

2010. nov. 3. 09:56
 1/7 A kérdező kommentje:
légyszi, írjatok valami okot, mert már hívott barátnőm hogy elmondja mikor hol találkozzunk, csak nem vettem fel:S
2010. nov. 3. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik így.. Nem hazudhatsz azért hogy ne sértödjenek meg..

Ja és honnan tudod hogy holnap sem lesz kedved?

2010. nov. 3. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:

nem kellett volna igent mondanod rá, de így utólag már mindegy

ne menj bele olyan dologba, amit nem akarsz, mondd meg az igazat, hogy most semmi kedved ehhez, de be szeretnéd pótolni ha melegebb lesz, mert most már elég hidegek vannak

max kényeskedőnek néz, de ez ne érdekeljen

2010. nov. 3. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog a hazugság, de néha a kegyes hazugság jobb mint ha megbántasz valakit...

Pl. 1. nem érzed magad jól

2. szüleid nem engednek el

3. közbejött vmi családi program

4. tanulnod kell

5. nincs most pénzed rá (ezt is meg szokták érteni, én bulik alól lógok így meg) :D

Most hiretelen ennyi jutott eszembe, de am sztem csak nem sértődnének meg ha megmondanád az igazat.

2010. nov. 3. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:

ha van tesód akkor ő egy tökéletes kifogás :) beteg lett, szüleid elmennek valahova és kénytelen vagy te vigyázni rá

vagy...

ma hirtelen beállítottak a nagyszüleid vagy valami rokonaid valamilyen alkalomból és neked teljesen kiment a fejedből, hogy jönnek úgyhogy sajna nem mehetsz

vagy...

megjött a havi és nagyon görcsöl a hasad meg rossz kedved van, nem akarod elrontani a hangulatot, inkább nem mész, különben se vagy jól

2010. nov. 3. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! a tesós vált be! (kishúgom van 3 éves) :)
2010. nov. 3. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
azt mondtam hogy holnap vacsorázni mennek a szüleim és ezért kell a húgomra vigyáznom. és teljesen megértették úgyhogy.. :) viszont mondtam nekik hogy majd bepótoljuk:)
2010. nov. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!