Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Skype? Segítséget kérnék

Skype? Segítséget kérnék

Figyelt kérdés

Üdv! Online olasz óráimat skype-on tartanám a diákjamnak. Kollégisták, feltételezem, hogy mobilnetet használnak. Nem szeretném, hogy plusz költségeket adjanak ki emiatt, skypeon így ingyenesen tarthatom az óráimat? Fizetniük kell érte?

Köszönöm! Szép napot!

szept. 8. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Az internet nyilván pénzbe kerül. Viszont cserébe kapnak oktatást, és nem vagyonokról beszélgetünk, hanem aprópénzről. Illetve nincs ingyen wifi a kollégiumban?
szept. 8. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs
szept. 8. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
de persze korlátlan netük van
szept. 8. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:
azt szeretném tudni, hogy magáért a hívásért fizetni kell e
szept. 8. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, de talán sokkal célszerűbb lenne Teamsen vagy Zoomon tartani órákat.
szept. 8. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:
de ha én hívom őket skyperól ugye szinten a skypeos felhasználót, akkor nem csak a mobilnetük “fogyik” hanem ez még külön pénz? azt hittem a videóhívás teljesen ingyenesen működik:( mintha régebben azt olvastam volna
szept. 8. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a hívó fél, nem a hívott fél pénze "fogyik" (helyesen: fogy).
szept. 8. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Kőkorszakban tetszik élni?

Irány a Discord!

szept. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!