Miért irigy mindenki Bartos Erikára?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, mennyire utálja. Az indokok még ilyen hülyeségek, hogy bénák a rajzok, (mi legyen egy gyerekkönyvbe festmény?,) versei túl eröltetettek, (mi benne eröltetett?,) nincsenek bogyönak és babócának szülei, (mert talán a mancs őrjáratos gyereknek még a többi mesebeli gyereknek van?,) és hogy túl sokat kell olvasni a gyereknek (örülj hogy valami tetszik neki). Azt érzem, hogy az emberek csak irigykedtek Bartos Erikára, mert egy ilyen egyszerű, de mégis jó mesékkel mint a BB még az APG így befutott. És azt mondják, hogy ,,ezt én is ki tudtam volna találni!". Ti nem érzitek így, hogy csak irigykedtek rá, vagy ha utálod, még tudnád indokolni pontosan miért?szept. 8. 10:34
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok irigy rá , sőt, nem is érdekel mit csinal.
2/3 anonim válasza:
"mindenki" 🫠🤣 Az meg ki a franc?
Imádom ezt az "irigy mimdenki" dumát. Önmagukat igyekeznek felmenteni, hogy valami nem okés velük és nem bírják elviselni, hogy pl lehü.yézik őket. Igyekeznek álomvilágba ringatni magukat, hogy "csak irigy mindenki" azért viselkednek csúnyán velük az emberek.
Gondolom kérdező, rólad van szó. De ha nem, akkor is érdemes elgondolkodni a dolgokon, hogy ott valami nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!