Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen fajta emberek laknak...

Milyen fajta emberek laknak közép ázsiában és nepálban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy közép ázsiában arab vagy inkább mongóloidok, nepálban meg inkább ilyen kínai félék vagy indiaak inkább?
2010. nov. 2. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem közép ázsiaiak és nepáliak.
2010. nov. 3. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
ehhez figyelmebe kell venni a vizsgált kör sugarát, a légnyomást , a bőrszíneket , a térfogatot a népsűrűséget a tej szavatosságát és hogy ázsia közepe kb. kína valamelyik tájára esik szal valszeg kínaiak ...
2010. nov. 3. 01:12
 3/4 A kérdező kommentje:

hát...

ugy gondoltam melyik re hasonlitanak inkább mert közép ázsia arab ország ugytudom és nepál hát az meg a kettő közöt van.

2010. nov. 3. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nepalban a mongoloidokat kiratinak hivjak (Limbu, Magar, Rai, Gurung, Tamang,stb torzsek), es vannak a khasok (Chhetri, Bahun stb), akik inkabb indiai kinezetuek.
2013. ápr. 22. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!