Külföldre (Amerikába) szeretnék levelet küldeni. Kell mondanom a postán, hogy légipostával szeretném feladni, vagy ez egyértelmű és benne van az árban? Vagy kell pluszban fizetni?
Figyelt kérdés
Még vmi: ha nem ajánlva adom fel, úgy is megérkezik? Lehet úgy, nem ajánlva adom fel, csak elsőbbségivel? Elsőbbségivel mennyi idő alatt ér oda?
bocsi, ha sok a kérdés...
Légysz segítsen, aki tud!
2010. nov. 2. 20:02
1/2 anonim válasza:
Húú, én is most akarok az USAba küldeni egy levelet, nekem azt mondták, hogy mondjam azt is hogy légipostával küldjék, mert úgy állítólag biztosabb. Az ajánlott és az elsőbbségi levelekről meg annyit, hogy nem sokat érnek.
2/2 anonim válasza:
Plusz a légi posta a lehető leggyorsabb. Amúgy lehet egy hónap is míg odaér. első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!