Létezik olyan szó, hogy setefka?
Figyelt kérdés
Előfordul, hogy random olyan szavak jutnak eszembe, amiket életemben nem hallottam, és a setefka is egy ilyen. Viszont pont arról beszéltem egy barátommal, hogy kb már nem lehet olyan szót kitalálni, ami még nem létezik. De erre bárhogy kerestem rá nem találtam, maximum stefkát. Valaki help!aug. 29. 15:41
1/2 anonim válasza:
Létező, annak az elméjében, aki kitalálta. Objektív szempontból nem, nincs ilyen szó.
2/2 anonim válasza:
Nem létezik setefka.
"nem lehet olyan szót kitalálni, ami még nem létezik"
A magyar nyelvben, vagy egyikben sem? :)
Kisgyerekek, főleg 2-3 évesen egyébként akarva-akaratlan néha új szavakkal illetnek dolgokat, aztán a szülők/környezet kijavítja őket, hogy annak nem az a neve. De azért megpróbalják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!