Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A párom a lakásban dohányzik,...

A párom a lakásban dohányzik, hogyan beszéljem le róla?

Figyelt kérdés

A párom nagy dohányos én viszont nem. Néha-néha mondtam neki, hogy jó lenne ha leszokna, de ő azt mondta, nem szeretne.

Megkértem, hogy akkor legalább a lakásban ne dohányozzon, mert az utóbbi időben feltűnt, ha elutaztam valahová, hogy cigi szagúak a ruháim, és ez engem a végtelenségig idegesít.

Világéletemben furcsáltam ha valakiknek a házuk, meg mindenük úszik a füstben és most én is pontosan itt tartok. Plusz még a torkom is kapar, mikor érzem a cigifüstöt..

Megkértem, de ugyanúgy csinálja.

Először azt mondta rendben, lemegy majd és ott cigizik. Aztán hazajöttem melóból és cigi szag volt megint, kérdeztem, hogy mégis miért nem lehet kimenni, amire az volt a válasz, hogy mit problémázok, most értem csak haza. Következő nap, ugyanez történt. A harmadik nap jól összevesztünk, végül beismerte, hogy mennyire nincs tekintettel rám, mikor itt cigizik bent. 2 napig lejárt dohányozni, de ma megkérdezte cigizhet-e bent most, mert már éjszaka van(ő a férfi). Mondtam, hogy menjen le vagy nem kell most szívni. Győzködött, hogy az ablakban marad és úgyis kimegy a füst aztán rágyújtott bent. Erre mondtam neki, hogy ez a tisztelet hiánya, miért nincs rám tekintettel? Erre megkaptam, hogy nem kellene ilyen gonosznak lennem.

Szerintetek abba fogja hagyni valaha? Még 100x össze kell vesznünk, vagy menthetetlen? A kommunikáció láthatóan nem segít. Vagy én reagálom túl?

aug. 29. 01:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem változott akkor nem is fog.

Vagy megszokod, vagy ott hagyod.

aug. 29. 05:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Kinek a lakása?

Amúgy nem értem, látszik, hogy tesz rád. El nem tudom képzelni, milyen undorító lehet ilyen embert megcsókolni, de ha neked erre van igényed tűrd.

Az nem úgy megy, hogy összejössz valakivel egy ötéves tervvel arról, mit fogsz rajta megváltoztatni.

aug. 29. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiba**od a lakasból a cigijével együtt
aug. 29. 06:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nem tűrném hogy bent cigizzen.Felér egy szakítassal
aug. 29. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Albérlet az ő nevén, de közösen fizetjük. Egyébként egy szuper ember, tehát nem érzem úgy, hogy ez elég ok lenne a szakításra, az élet más terén nem ilyen stílussal áll hozzám.

Amúgy tegnap azt mondta, miután kicsaptam a balhét, hogy utolsó eset volt, többet nem fog bent rágyújtani, de nem érti miért lettem ilyen egyik pillanatról a másikra, hogy már nem cigizhet bent. Ezt a fentiekben leírtam és neki is elmondtam.

aug. 29. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Minek jottel ossze vele ha cigizik?
aug. 29. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tiltom meg neki hogy cigizzen, csak azt kértem, hogy ne a lakásban. Nem hangzik úgy, mint egy megugorhatatlan akadály.
aug. 30. 01:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az se jobb mert erzed rajta a ruhajan, a hajan, arcan a cigiszagot
aug. 30. 06:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Menekülj. Ez az ember téged nem becsül semmire.
aug. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!