Hogyan vessek egy toxikus barátságnak?
Figyelt kérdés
Az elején nagyon jóban voltunk a legjobb barátnőmmel, de aztán kezdett előjönni, hogy milyen is ő valójában. Sokszor nagyon rosszul érzem magam miatta de nem tudom hogyan fogjak neki...
Valaki adjon tanácsot pls
aug. 25. 22:30
2/6 anonim válasza:
Közöld vele, hogy ez így neked nem jó.
3/6 anonim válasza:
Megmondod neki hogy toxikus és szeretnél véget vetni ennek a barátságnak. Ennyire egyszerű
4/6 A kérdező kommentje:
légyszi olyan válaszoljon aki volt már hasonló helyzetben vagy érzett már hasonlót, mert az hogy valaki random okoskodik az nem segít, okoskodni én is tudok
aug. 25. 23:47
5/6 anonim válasza:
Nekem hosszú évekig volt ilyen barátságban részem , igazából én semmit nem mondtam neki , csak szép lassan kiszálltam az életéből , nem írtam neki , nem kerestem . Utána ő se , mivel észrevette magát , így hamar megszűnt a “barátság”. Mondjuk az könnyítette , hogy ballagás után tettem ezt , így nem kellett utána találkoznunk , azóta 1x 2x összefutottunk . Lehet nem ez a legkorrektebb megoldás , sőt…. jobb elmondani szemtől szembe hogy ez így neked nem jó , de nekem nyomós indokaim voltak hogy így tegyek , én így éreztem a legkönnyebbnek
6/6 anonim válasza:
Én hála istennek már nem találkozok vele de ha ír a mai napig görcsbe van a gyomrom pedig nagyon szerettem meg nagyon jókat buliztunk együtt. De nem szeretek visszaírni neki mert mindig erőlteti hogy találkozzunk én meg nem szeretnék már. Én mindig sokára válaszolok neki úgy tudtam lassan elégíteni. Ha együtt jártok még suliba keress másik barátot és kezdj eltávolodni a toxikustól. Mindig menj az új baráthoz és mondj le bármit ami programot akar csinálni veled. Vagy mondj igent és utána mondd le hogy mégse mehetsz az egy idő után idegesítő lesz neki és nem fog meghívni sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!