Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem?

Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés

Ma focizni voltam és elég kellemetlen dologban volt részem.

Nem ismertem senkit. Minden rendben ment, amikor egyszer csak le nyomizott két gyerek. Ez azért esett rosszul mert eddig nem mondta ezt senki. De ezt lenyeltem. Később elkezdtek köpködni. Erre csak futottam, mivel egyik le akart fogni a másik meg leköpni. Úgy gondoltam itt az ideje hazamenni, így arra futottam. A hátam mögül pedig hallom: "Hazament? A kis csíra!"

Mit tudok ezek ellen tenni?

2010. nov. 2. 17:06
 1/4 Kleincsillag válasza:
A kérdés valódiságát firtatnám,de ha valós tartalmú,akkor csak annyit tudok javasolni,kerüld a bunkó emberek társaságát..
2010. nov. 2. 17:22
 2/4 anonim válasza:
Szerintem egy túlságosan összetartó csapatba kerültél. Nem szívesen látják az idegeneket. De mivel ők is odakerültek valahogyan, ne bánkódj! Csak tűrj és járj oda rendszeresen, majd megszoknak. Ja, és gondolkozz el azon, hogy nem tettél-e ellenük vmit, mert azért is ki lehetnek rád akadva. Ha ezekután is ilyenek maaradnak, hagyd a fenébe, mert csak szimplán bunkók:)
2010. nov. 2. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
És szerintetek holnap oda mennyek?
2010. nov. 2. 19:34
 4/4 anonim válasza:
szerintem is kerül el őket messze. Minek barátkoznál ilyen gyökerekkel?
2010. nov. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!