Mit csináltok majd a hétvégén?
Tűzifánkat dolgozom fel és tárolom be.
Illetve még strandolunk egyet.
Pakolok, készülődés, helycsinálás a game társaimnak, akik jönnek majd.
Előkészületek kajákhoz, alvóhelyek megoldása.
2 rekesz alma befőzése üdítőnek.
Cicadajka is lettem, futkosás át még pár napon át.
Mellette pedig vállalkozás + anyámék üzletének felügyelete, mert nyaralnak.
Aztán holnap még szerzek egy bicót pluszba, hogy mindenkivel mehessünk a túrára, le a tópartra a strandra, majd arborétum, kilátó - naplemente kuksolás, aztán csillagokat lesünk a tó mellől, aztán esti plusz 10 km haza.
Ha pedig lesz bennük energia, akkor esti városles. Körbevezetem őket.
Aztán beesünk az ágyba.
Szedtük az almát, a földről is sokat. A hibásakat egy régi gyerekkádban beáztattuk, megmostuk. Azután kivágtuk a rothadásokat, férgeket, stb. és összevágtuk az almákat akkorára, hogy beférjen az ágaprítóba. Már nagyon régóta nem aprítunk ágakat vele csak almát. Azután szőlőpréssel úgy préseljük le, hogy a prést kibélelem szúnyogháló műanyag szövettel mert különben kijön az alma darálék a prés lécei közt. Így rengeteg finom friss
100%-os almalét nyerünk. Ebből egy-két litert eltettünk, a többi almamust lett amit "beindítottam" borélesztővel, sok cukorral. Ez egész hétvégére elég is volt "szórakozásnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!