Cigitől szúrhat a tüdőm?
Figyelt kérdés
Nem szoktam cigizni kb. havonta egyszer. Akkor sem rendes cigit hanem általában vapet és a szúr a tüdőm, fixen a vapetől van mert más rokonomnál is ugyanez a probléma van. Ezzel lehet valamit kezdeni hogy legközelebb ne szúrjon?aug. 23. 17:11
2/6 anonim válasza:
Egyszer se cigizz.
Menj tüdőszűrésre. Nem kell beutaló. Évente egyszer besétálsz. Aztán mész vele a háziorvoshoz, s ha kell, beutal pullmonológushoz.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Te is egy genius vagy, hogy jön ide hogy szájsebész? Ha még vmelyik kérdésre nyelvtanilag helyes lenne ez a válasz akkor nem tűnnél fogyatékosnak, de így most duplán leégetted magad.
aug. 23. 17:47
5/6 anonim válasza:
Lehetséges. Nem mindenki szervezete bírja.
Jómagam passzív elszenvedőjeként is rosszúl vagyok a dohány termékek és társaitól.
Pl icos esetében a mellkapom közepe szúr, erósen kapar és nem vagyok jól tőle.
Nem dohányzó ember vagyok.
Sőt se kávét, alkoholt sem fogyasztok.
6/6 anonim válasza:
Én elég régóta dohányzom, napi szinten sem keveset, de a különféle vapeket én sem bírom. Próbáltam már átszokni rá, mert ugye olcsóbb, de egyszerűen nem bírtam, nem csak a mellkasom szúrt tőle, hanem minden egyes slukktól elkapott a köhögés, szóval pár nap után lehettem erről a törekvésemről, inkább az iqos-ra szoktam át a hagyományosról. Szóval persze, simán lehet, hogy nem bírod, ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!