Ha rendelek valamit a netről, és előre kifizetem online, akkor a megérkező csomagon rajta lesz az ára?
Ajándekot vennék egy ismerősnek aki az ország másik felén él. Megbeszéltem vele hogy futárral küldöm, mert személyesen nem tudom elvinni neki. Viszont nem szeretném hogy az ára látszodjon, mert akkor mondaná hogy miért költök ennyit rá.
Tehát ha kifizetem előre akkor fel lesz tüntetve a csomag céduláján az ár?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Elvileg csak emailben küldik ki a számlát papír megtakarítás miatt.
A matricát nem a GLS nyomtatja rá?
miszter.
en mar gls-en adtam fel es kaptam is csomagot.
a dobozon cimke csak a te szallitasi adataid vannak. ha szamlat kersz kulon jelezd a veboldalon, amire nem valaszolnak. mert lehet alapbol benne lesz. lehet lesz opcio, kersz szamlat, de szamlat kotelesek kiallitani vasarlaskor ha keri az fogyaszto.
Meg a benzinkutnal is ha turorudit vettel kerhetsz szamlat rola de gunyosan fog nezni rad az elado es lehet o eszi meg a turorudidat.
legrosszabb esetben emailen kuldik el a szamlat. Kapsz az a szamla, de blokkot nem viszont a szamla erosebb bizonyitek egy vasarlasra, pecsetelt meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!