Mit gondoltok a pár éve lefutó #peeyourpantschallenge-ről? Volt aki közületek megcsinálta? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
aug. 21. 16:58
1/2 anonim válasza:
Pont úgy hangzik, mintha valami pisifétises ember úgy tudná sikeresen manipulálni az embereket a saját javára, hogy ha egy hülyeséget kihívásnak nevezel, akkor azt majd többen teljesíteni akarják. Közben utánaolvastam, hogy ez csak egy szatíra akart lenni, fétis nélkül.
Volt már ilyen troll kezdeményezés, pl. a bikini bridge, hogy hány nő fogja a szeméremdombját lefotózni ha azt divatnak állítják be.
2/2 anonim válasza:
Pee your pants? Láttam már olyat élőben, épp hazafelé sétáltam, amikor kirángatott egy részeg nyugdíjas egy másikat a kocsmából.:D Feltette neki a kérdést: te komolyan annyira hülye vagy b#szd meg, hogy összehugyozod magad egy kocsma kellős közepén? Itt elvesztettem a fonalat, visszafordultam, mert nem bírtam tovább röhögés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!