Milyen lépéseket lehet tenni?
Sziasztok! Nagymamámat 3 hete műtötték daganattal. Messze jár kórházba, kocsi nincs, reggel egy 2 órás tortúrát kell megcsinálnia, és visszafelé ugyanígy.
Múlthétre hívták vissza egyeztetni a kezeléseiről, előtte való nap telefonált annak az osztálynak, mondták, hogy menjen.
Elment, nem volt rendelés.
Ma egy hét múlva mondták, hogy menjen vissza. Ugyan így telefonált, mondták, hogy menjen, nem volt rendelés.
Ma már sírva jött haza. A kezelést meg kapnia kéne.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom, hogy mit lehet tenni.
Esetleg más kórházzal próbálkozni, de a sikernek nem nagyon látom esélyét.
Esetleg ismerőst keresni a közegészségügyben.
Ha van pénzetek, akkor a magán egészségügyben próbálkozni. Ha nincs, akkor ...
Majd mindjárt megírják, hogy rémhírterjesztő vagy, mert ilyen a magas színvonalú közegészségügyben nem fordulhat elő.
Nem ver fel mindket sajnos a pénz, de nyílván ha ilyen "vészhelyzet" van, és ez az opció marad, akkor megoldjuk.
Csak azt nem tudom, ha már elkezdték ott a kezelést, akkor ugyanúgy marad-e ez opcióként.
Mindenesetre a betegjogi képviselőt terveztem felhívni, csak szerintem semmire nem megyek vele. :/
Más opciót nem látok - sajnos.
A betegjogi képviselő meg fog hallgatni, de ha nincs rendelés, akkor nem fog csinálni.
Ha rendelesi idő van kiírva szerintem rendelni is kell.
Hívjatok reggel a kórházat a rendelési idő kezdetén és akkor ha elindul odaér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!