Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookom, hogy tudom megnezn...

Facebookom, hogy tudom megnezni valaki tortenetet, ugy ,higy o ne lassa, hogy lattam?

Figyelt kérdés
Nem ismerosom az illeto
aug. 20. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismerősöd, név szerint nem látja kik nézték meg. Csak egy összesített számot lát.
aug. 20. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez biztos?
aug. 20. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos. De a nyilvános történet attól nyilvános, hogy bárki megnézhesse kérdőre vonás nélkül. Azért rakta ki, hogy mások megnyissák. Vagy akkor nem titokban kell stalkolni a plátói szerelmedet, hanem valamit lépni az ügyben, vagy elfelejteni.
aug. 20. 14:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindegy mostmar megneztem. Egyebeknt nem a platoi szerelmemrol van szo, de mindegy
aug. 20. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Szoval akkor nem fogka latni tuti? Mert most megneznem meg valakiet
aug. 22. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Leírták, hogy nem látja. Visszakérdeztél, megint megerősítették, hogy nem látja. Hányszor kell még ugyanazt elmondani? Ne használd, ha ennyire beszari vagy. Hiába fogom leírni harmadjára is, hogy nem látja, biztos negyedjére is megkérdezed, hogy biztos-e. Akkor hagyd a fenébe az egészet, ehhez te túl gyenge idegrendszerű vagy.
aug. 22. 09:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Jo, oke, csak felek ,higy megis latja xd
aug. 22. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!