FILMES KÉRÉS tudnetok-e nekem pár olyan filmet írni, amiben a gonoszokat kinyúvvasztják/megförmesztik/kicsinálják/felkoncolják/ kinyiffantják/lemészárolják/kinyírják/kitapétáznak az agyvelejükkel? és lehetőleg happy-end..?
van egy példám is, a 2014-es Robocop
egy kicsit morbid a kérés, de az is lenne a jó... akármilyen film lehet, még az olyan amin csak angol szinkron van, az is jó, csak mondjuk talán horror ne legyen pls.....bár, ha van happy-endes horror film ahol a fentebb említett felsorolás tagjainak eggyikében részesül a szörny/gonosz, az is jöhet:)
(Beteg vagyok?)
jaaa, például nem ilyen a Hot Fuzz (vaskabátok)
izgulva vártam, mi fog történni a "turnback" után, ami nagyon epikusra sikerült, de elvárásaimat abszolút alulmúlta
Simon Pegg-nek jó filmei vannak és szerintem nem ő a hibás. kellenek konzervatívabb megjelenésű akció filmek is, csak hát én vagyok itt a bökkenő, mintha hóhér fetisizmusom lenneXD, szeretem ha a gonosz agyveleje elnyeri méltó falfelületét...
ui:semmi szexuális dolog, csak adrenalin és elégedettség dopamin termelés!
köszönöm az eddigi tippeket, a John Wick marha jó volt, és ha jól látom több is van belőle, még lehet hogy ez is olyan lesz nekem mint a Bullet Train, és néha újra megnézem. A Harry Pottert már sokszor megnéztem ám, szeretem is, az egyetlen bajom az a "köpök a sírodra"-val volt... A kérés alapján jó ajánlat volt, csak hát ez nem epikus zenére futó gyors leszámolásról szólt...
azért ez a film nekem beteg, agresszív és leginkább élvezhetetlenül kegyetlen...jah én beszélek...volt, de minden esetre jó tanulság számomra, köszönöm a filmet.
A majomemberrel most az a helyzet hogy még nem néztem meg, pluszba most lesz egy kis internetszünet nálam, ami miatt egyhamar erről a filmről nem tudok ilyen módon beszámolni
Kategória:
Szórakozás -> filmek sorozatok
Szívesen! Tanuld meg használni az oldalt és magadat is megsegíted.
ja, oks, nem tudtam hogy ezeken a nagy kategória pontokon belül még lehet pontosítani, eddigi kérdéseim döntő része nem is illett azok közé, de akkor mostantól végig fogom nézni azokat.
de amúgy miért kell ilyen bunkón írni ezt? csak annyi, hogy lehetett volna úgy is fogalmazni, hogy:
Filmötletem épp nincs, de am ugye tudod hogy lett volna "filmek sorozatok" kategória is a "szórakozás"-on belül, amivel több emberhez is eljuthatna a kérdésed...
és ez csak 49 billentyű lenyomással több a tiednél, ha ugyanennyire puccosan akarunk írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!