Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a rettentő...

Hogy bírjátok ezt a rettentő kánikulát, ki hogyan viseli ? Tudtok pihenni , elegetek van már ?

Figyelt kérdés

aug. 18. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A légkondi alatt vészelem át, így tudok aludni. De ha minden igaz holnap vége, jön a hidegfront. Ha jön... Bécsben vagyok, azt írták hogy 18 órakor 100% zivatar. Jött is a front, mögötte a felhőzet, mondom végre, de nem esett egy csepp se, aztán felszakadozott. Gondolom Magyarországra ebből semmi sem jutott.
aug. 18. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyelőre sajnos nem.
aug. 18. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Igyekszem jól viselni, mondjuk normálisan aludni nem tudok. Mindenképp ki kell hozzá nyitnom az ablakot, csak ez azzal is jár, hogy kora reggel felébredek a zajra, ha esetleg nagy nehezen sikerült elaludnom. Nem beszélve arról, hogy ettől függetlenül is fáradt vagyok. Sebaj, a jövő héten szabadságon leszek, irány a Balaton!
aug. 18. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Átálltam esti ébrenlétre, melóimmal együtt. Nyitott ablak.

Nappal vízben alszom enyhén felfújt matraccal kényelmesen.

aug. 19. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen viselem a meleget. Eleve nagyon izzadós is vagyok. Az éjszaka nagy részében csak a forgolódás megy, amikor hajnalban kicsit jobb a levegő akkor tudok aludni valamennyit.

A párom is "utál" ilyenkor hogy kb. májustól szeptemberig nem bújunk össze normálisan, mert nagyon melegít az ő testhője is (ráadásul ő meg nagyon fázós, még a legnagyobb melegben is szinte nyakig takarózik) :)

Amúgy amikor csak lehet ventilátor mellett vagyok, rengeteg vizet iszom, ha tehetem tusolok napközben is.

aug. 19. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is már kivagyok , a fejem napok óta fáj , ingerült vagyok, nincs erőm. Talán csütörtökön vége lesz. De ma néztem az előrejelzést, jövő hétvégére is nagyon meleget mond. Mostmár vége lehetne.
aug. 20. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!