Mit csinálnál ha egyszer reggel felkelnél és csak te lennél a világon senki más?
De minden megmaradna amit eddig az emberek csináltak boltba élelmiszerek meg ilyenek szóval a világ ugyan olyan lenne de egyszer csak te lennél a világon egyedül!
Mit csinálnál?
Minden szabályt megszegnék, boltokat járnék és ingyen mindent elvinnék ami megtetszik, elmennék repülőzni, hawaiira, megkeresném a kedvenc sztárjaim, vagyis a hátrahagyott lakásukat megnézném mit csináltak mielőtt felszívódtak xD
am nekem erről a kaptár jutott eszembe amikor az alice-t az első rész végén elfogják és úgy ébred fel h egyedül van... de ott is zombitámadások vannak.. grrr
nekem, mint szociális fóbiásnak, ez lenne a legideálisabb helyzet :)
mindent bejárnék, amire eddig vágytam, kifosztanék pár boltot, aztán bevackolnám magam egy könyvesboltba, és végre lenne időm és lehetőségem minden könyvet elolvasni, ami érdekel.
élvezném az életet. azt csinálnék amit akarnék, mindent megtehetnék, amit valaha is akartam.
Nem biztos, hogy rájönnék arra, hogy valóban egyedül vagyok a világon. Először is megpróbálnék bebizonyosodni arról, hogy legalább a környéken, illetve az országban nem maradt senki.
Aztán berendezkednék, és élnék, amíg tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!