A kormányablakban pótolhatom egyszerre az összes iratomat?
Figyelt kérdés
Elhagytam a pénztárcámat és szeretném pótolni őket. Szóval személyi, lakcímkártya, tajkártya, adókártya. Vagy mindegyikhez külön időpont vagy sorszám kell?aug. 13. 18:07
1/7 anonim válasza:
Taj kártyát nem ottcsinálják de szerintem az adót sem.A többit lehet egyszerre
2/7 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam, hogy ott kell kérvényezni
aug. 13. 18:24
3/7 anonim válasza:
A taj kártyát is a kormányablakban csinálják. Adó kártyát nem tudom, lehet azt a nav-tól kell igényelni.
A személyit és lakcím kártyát nálunk egy ügyintéző csinálja, a tajt pedig másik.
Házassági vagy születési anyakönyvi kivonatot vigyél, különben nem csinálják meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha útlevelet viszek az nem jó?
aug. 13. 18:36
5/7 anonim válasza:
De, az útlevél elvileg ugyanolyan azonosító okmány mint a személyi.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
aug. 13. 20:38
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon ügyintézőtől függ, hogy mit tud megcsinálni. Érdemes mindegyik okmányra sorszámot kérni külön és ha már az ügyintézőnél vagytok, akkor meg lehet kérdezni, hogy meg tudja- e csinálni a többi okmányt. Egyben megcsinálták nekem a diákot, személyit és lakcímkártyát és külön sorszámot kértem a taj-hoz (ott még be kellett fizetni a csekket)
aug. 14. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!