Èrzelmi gondok?

Figyelt kérdés
Sziaszok. Nem tudom milyen kategóriába tudnám ezt sorolni. Szóval, mult szerdán korházba kerültem, másnapra megszületett a kislányom. Tegnap mentünk volna haza, de mivel magas lett neki egy èrtèk igy pènzeken mentünk volna, ma jött egy eredmèny, és kiderült hogy mèg 5 nap, hetfőn kène haza mennünk. Otthon van a 8 èves fiam, meg a fèrjem. Nagyon elegem van a kórházból, tudom hogy a baba egèszsège a fontos, és nem is kèrdès hogy ki e bírom. De akárki hiv vagy ír, vagy eleg ha csak rá gondolok, mar folyik a könnyem, és nem tudom vissza tartani. Mondjatok valami bìztazót, amitől erőre kaphatok, mert nagyon de nagyon lent vagyok mostmár 😔😔

aug. 13. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Túldramatizálod. Vedd igénybe a pszichológust.
aug. 13. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!