Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vetéles után mensi?

Vetéles után mensi?

Figyelt kérdés
Már lassan 8 hete, hogy vetélésem volt amit végül műszeresen kellett befejezni ( nagyon véreztem amitől meg az orvos is megijedt. ) kontrollra nem tudtam még elmenni mert szeptember másodikára kaptam időpontot addig nem is fogadnak sehol , terhes esélyes nem nagyon lehetek de azért tesztet is csináltam és negatív. Mennyire gyakori, hogy ennyivel később jön meg mint a 4 hét ami az átlagos a doki szerint , volt már így valaki ? Mi állt a háttérben ?

aug. 12. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi értelme idegenek véleményére adni. Minden eset más!

Orvossal beszéltél.

Amúgy pedig fogadnak előbb: magánban.

Ha para vagy s fontos az egészséged, menj oda...

Nincs értelme a kérdésednek.

aug. 13. 09:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves “válaszadó” köszi a hasznos tippeket további sok ilyen segítőkész embert neked is. Nyilván megyek orvoshoz nyilván gondolkodom a magán orvoson is csak tudod nem mindenki szeretne áldozni havi szinten magán orvoshoz több tízezer forintot ha már a fizetésemből vonják a tb-t ( úgyis elég sok pénzt hagytam a magán orvosnál, hogy egyáltalán rájöttek hogy terhes vagyok es hogy baj van ) a kérdést nem azért tettem fel hogy a válaszok alapján döntsek az állapotomról szimplán érdekelnek a tapasztalatok.
aug. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!