Mi van ilyenkor?(Vinted,Foxpost)
A mai napon vinteden eladtam egy terméket, majd foxposton automatában adtam fel egy csomagot, viszont miután beütöttem a kódot egy másik csomag benne volt abban a ládában, amit kinyitott a gép.
Ilyenkor mivan? Más is küldhetett az adott embernek csomagot, vagy valaki nem vehette ki a sajátját? Azert kérdem, mert félek hogy valaki, akinek a csomagja benne volt még nem nyitotta ki, és elviszi azt amit feladtam
Szerintem annak aránylag kicsi az esélye, hogy számítástechnikai probléma legyen, és a rendszer engedje egy helyre két csomag elhelyezését.
Inkább arra tippelek, hogy a kiszállító rossz helyre rakta a másik csomagot. Tehát jött érte az illető, és kinyílt neki egy üres fiók. (Neked meg lehetett volna ingyen valamid, ha tényleg véletlenül került oda, akkor a CIA se nyomozza ki, hogy te voltál. :)
Telefon a Foxpostnak.
Azt nyilván csak viccből írtuk, hogy ki kellett volna venni a másikat. Mi természetesen mindannyian tisztességes úriemberek vagyunk. :)
Mi lett, megérkezett a csomagod?
Szerintem amikor kivette a futár, akkor meglepődött, hogy kettő van benne. És a másikon lévő csomagszám alapján megtette a megteendőket, hogy megkapja a címzett. Főleg, mert jó eséllyel ő maga rontotta el.
"Azt nyilván csak viccből írtuk, hogy ki kellett volna venni a másikat. Mi természetesen mindannyian tisztességes úriemberek vagyunk. :)"
En a 2. vagyok, igen poen volt csak... de nem ertekeltetek, le volt pontozva 0%-ra. Viszomt furcsa, h most eltunt a pontozas. :0
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!