Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen Budapest télen, hóesésb...

Milyen Budapest télen, hóesésben? Milyen a hangulat? Megéri csak azért felmenni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem azt a téli,karácsonyi hangulatot,amikor esik a hó,este van és az utcán karácsonyi zene szól...debreceni vagyok,és ilyenkor a várost imádom,mert gyönyörű.Az a tervem idén,hogy felmegyek Pestre 1-2 napra,mert sohasem láttam még a várost hóesésben.Hová érdemes menni?Van karácsonyi vásár?Milyen a hangulat?

Képeket és élményeket is várok!:)

2010. nov. 2. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én nem budapesti vagyok, de karácsony környékén (december 22., 23 körül) általában elutazok a nővéremhez 1-2 napra. Lehet, hogy elfogult vagyok - mivel nem ott lakom, és nem látom nap mint nap a várost - de le sem lehet írni szavakkal, hogy milyen gyönyörű volt....Tavaly december 22-én mentem fel hozzá. A Vörösmarty térre mentünk ki sétálni: kis fából készült pavilonok voltak, amelyekben kolbász-, hurka-, és különböző sültek fortyogtak. Finom mézeskalács-, és narancsillat terjengett a téren. Esett a hó, szép karácsonyi zene szólt, forraltbor, tea, az emberek boldogok voltak...

Egyszóval: Gyönyörű volt! Csak ajánlani tudom, ja, és a másik kérdésedre válaszolva: igen, van karácsonyi vásár, ami még hangulatosabbá teszi az egész ünnepet !!

2010. nov. 2. 08:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!El sem tudom mondani,mennyire vágyom.Nem baj,ha nincs sok pénzem,nekem már az is elég,hogy bámészkodhatok,és érezhetem az ünnep hangulatát.Annyira szeretek kint sétálni ilyenkor,csak sajnos sokszor nincs kivel,mert a családom és a barátaim szerint is ez csak szemfényvesztés,és minden csak a pénz körül forog...Annyira jó lenne találni valakit,mint te,akivel így el lehetne bámészkodni,forralt bort inni és kürtőskalácsot enni!:)
2010. nov. 2. 08:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Jah és még annyi lenne,hogy hová érdemes menni:a Vörösmarthy térre?Nem igazán ismerem Pestet,és nem akarom elpazarolni az időt azzal,hogy csak kóborolok a városban,célirányosan szeretnék menni:)
2010. nov. 2. 08:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezt hogy értetted, hogy hova érdemes menni? :)
2010. nov. 2. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, a legjobb hely a Vörösmarty tér környéke / Deák téri metro vagy kisföldalatti /, onnan lesétálhatsz a Dunához, elsétálhatsz az Andrássy úthoz, /ami díszkivilágítást kap/, elsétálhatsz a híres Váci utcába. Csak essen is a hó...

Gyönyörű program.

:)

2010. nov. 2. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Ja, és mindent fényképezz le!

:)

2010. nov. 2. 08:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Úgy értem,hogy helyileg.Például Hősök tere vagy nem tudom...Pl. itt Debrecenben mindig a Piac utcán és a Petőfi téren van vásár.És itt vannak feldíszítve a fák égőkkel.

Minden évben benne van a tvben hogy az Andrássy utat elkezdték feldíszíteni...ott is el lehet sétálgatni nem?

A kérdést arra értettem,hogy hová érdemes menni,ahol jó a hangulat, és sokan vannak:)

2010. nov. 2. 08:51
 8/13 A kérdező kommentje:

Ó, mindent le fogok fényképezni,ezt elhiheted!:)

Köszönöm a tippeket,mindent mg fogok nézni:)

Csak essen a hó és férjen bele a időmbe...tuti az első vonattal megyek és az utolsóval jövök:)

2010. nov. 2. 08:53
 9/13 anonim ***** válasza:
2010. nov. 2. 09:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a villamos!:)ááá nem bírom ki karácsonyíigggg!!!:):D
2010. nov. 2. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!