Dohányboltos eladóként van bárkinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ajánlatot de félek mert semmit nem tudom a különböző dohányokról. Most érettségiztem és jó lenne a pénz hogy eltudjak indulni az életben. Fizetés 450.000 lenne és 25 év alattiként nekem jó első munkahelynél. A főnököt is ismeri az apukám jó barátok de tényleg csak attól félek hogy nem tudom a dohányokat főleg, hogy most márt egységes a csomagolás. Remélem van tapasztalata valakinek.aug. 10. 20:00
1/7 anonim válasza:
Fegyverboltos ismerősöm legjobb vevői! Komolyan!
"Dohányboltosnál nem az a kérdés, hogy kirabolják/megtámadják-e, hanem az, hogy mikor?"
Ja, a NAV beküld próbavásárló 18 alattiakat is, főleg nyáron! De ilyen 190 centis, 100 kilós, srácokat, és ha nem kérsz igazolványt, megrakják a popid, meg a boltét is! Olyan 500-1M -re!!!
Meg ugye a sok piás, aki ott tolják egész nap a tüskéket.
2/7 anonim válasza:
Nem kell tudnod hozzá semmit, csak azt, hogy melyik cigit hol találod, ehhez pedig egyszerű hozzászokni. Ami pedig a vásárlókat illeti, nyilván lehet köztük csöves is, azokat is ki kell szolgálni, elvégre ez egy ilyen világ.
3/7 anonim válasza:
#3 Létezik ám világ a gyári munkán kívül is, te droid.
4/7 anonim válasza:
Meg is érdemli azt a pénzt. Magasan a dohányboltosok vannak a bűnelkövetésnek kitéve, sokszor egyedül vannak egy helyiségben. Alacsony forgalmú időszakban csak az elkövető és áldozata van bent.
Statisztika: ~3500 nap alatt 2007 db dohányboltban elkövetett bűncselekmény.
5/7 anonim válasza:
#6 Ha lenne némi közöd az intelligenciához, akkor nem írtál volna le ilyet. Időpazarlás volna külön teszetelni. De ha nagyon szeretnéd, ki is próbálhatod. A mensa online iq tesztje ingyenes, ha azon 125 feletti eredményt érsz el, akkor majd komolyan is veszlek, okoska.
6/7 anonim válasza:
Hiábavaló a szánalmas vergődésed. Mégis miért fizessek, azért, hogy egy hülye okoskodjon nekem? Húzzál vissza a gyártósorra, mert ha nem teljesíted a normát, akkor túlórázni fogsz, vagy kirúgnak, mint macskát...
7/7 anonim válasza:
Viszont nyelvtankönyvet sem láttál még közelről, annyi szent. Igaz is, minek dolgoznál vagy tanulnál, ha anyuci és apuci eltartanak, amíg rád nem unnak. Elég fárasztó és unalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!